top of page

Over VOET & SMOOTH

Sinds 2007 ben ik werkzaam als gediplomeerd pedicure.

Voetverzorging, zoals die door mij wordt gegeven, is meer dan

alleen nagels knippen en eelt verwijderen. U kunt in mijn praktijk terecht voor een cosmetische pedicure behandeling, maar ook voor voetproblemen zoals de diabetische, reumatische, verwaarloosde of oudere voet. Als pedicure kan ik u helpen bij de verzorging van uw voeten en het behandelen van de meest voorkomende nagel en voetproblemen, zoals ingegroeide nagels, schimmelnagels, tunnelnagels of andere nagelaandoeningen. Ook voor likdoorns,
eelt en kloven. 

NIEUW! Ik heb mijn praktijk uitgebreid! Ik bied nu ook behandelingen voor definitief ontharen aan. Na een intensieve training ben ik nu ook gediplomeerd in laserontharing. Een ontharingstechniek doormiddel van laser waarbij de haargroei voor 80/90% wegblijft. Een vrijwel pijnloze behandeling die ervoor zorgt dat u zonder voorbereidingen het strand op kan! 

ruimte_edit.jpg

Laserontharing

Naar huis met een gladde huid én een glimlach!

Laserontharing moet voor iedereen toegankelijk zijn. Ongeacht je huid- en haartype, geslacht of leeftijd. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van laserontharing? Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek, dan bespreken we wat jouw mogelijkheden zijn!

Speciale behandelingen

Voor voeten die een speciale behandeling verdienen kunt u ook
bij mij terecht. Indien nodig verwijs ik u door naar een huisarts, specialist of naar een podo-therapeut.

Maar ook als u geen voetproblemen heeft, is het een weldaad om uw voeten eens goed te laten verzorgen, de voeten zijn tenslotte onze basis. Gun uw voeten regelmatig een bezoek aan de pedicure.

Ze zijn het waard!

iStock-72420800.jpg
bottom of page